GRUODŽIO TO DO LIST | BLOGMAS'17

Helou, helou!
Tai šiais metais aš vėl su tuo savo blogmas xd Būsiu atvira, blogmas įrašai bus žiauuuriaiii laisvi. Na, ne visi galbūt. Galbūt bus kažkas formalaus, nieko nepažadu. Visgi, įvairius norų sąrašus/ką turiu padaryti/bla bla bla nelabai čia rašau. Bet kadangi gruodis (bent pas mane) šiek tiek įdomesnis nusimato nei daugelis kitų mėnesių, tai pažiūrim kas čia gi vyks ir ką esu nusimačiusi:
1. Apsilankyti miuzikle. Aha. Važiuosim į „Grafas Montekristas“. Jau numatyta. Laukiu, laukiu, laukiu! Žiauriai dievinu teatrą ir spektaklius, tad, tikiuosi, miuziklas patiks. Beje, niekad nebuvau mačiusi miuziklo 😂 Po jo tebus likę apsilankyti operoje ir žinosiu viską, ką galima rasti teatre.
2. Savanoriauti. Taip pat jau aiškiai numatyta ir suplanuota. Savanoriausim gyvūnų prieglaudoje. ♥ (Jaučiu labiausiai šito ir laukiu. Kaži, tėvai supyks jei maždaug kokius 5 gyvūnus parsitempsiu namo? 😶)
3. Sėkmingai parašyti blogmas. Vykdoma? Vykdoma.
4. Eglutės įžiebimas! Noriu noriu noriu ir čia kaip ir tradicija, taip?! Žodžiu. Jo. Būtina.
5. Pagaliau gražiai supakuoti dovanas ir nepasilikti visko paskutinei minutei. Dabar taip. Ha. Am. Mano dovanų pakavimas dar yra pusė velnio, bet... Kartais norisi padaryt gražiai ir tada likus paskutinei minutei viską griebi darai ir gaunasi basic ir tada nebebūni proud. Tai va.
6. LIT kalėdinė diena mokykloje. Kai auklėtoja pasakė, kad kalėdinis žiburėlis yra paskutinis renginys, kurį daro dvyliktokai tai tikrai galvojau pulsiu į ašaras. Vis dar nesusitaikiau su mintimi, kad viskas, kad done, ir kad kitais metais reikės iš naujo viską pradėti naujoje vietoje ir... Žodžiu, labai laukiau, o dabar kone bijau. Bet esmė. Noriu (tikiuosi likusi klasės dalis irgi nori, heh) padaryti kažką tokio wow per žiburėlį ir kad bent jau tai būtų mūsų paskutinis renginys, atsisveikinimas ir vietos visame kame užleidimas. Ne nu aš rimtai verkiu.

Meh, turbūt rimtai šiais
metais teturiu tiek užsibrėžtukų, ką reikia padaryti.
O ką prieš Kalėdas užsibrėžei padaryti Tu? 🎄

Komentarai

  1. O kokiam teatre žiūrėsi „Grafą Montekristą“? Aš mačiau Kauno muzikiniam teatre, tai labai labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o aš šį mėnesį tiek daug užsibrėžusi padaryti, kad net neįsivaizuoju, kaip viską spėsiu :'D rašysiu scenarijų mokyklos kalėdiniam renginiui, darau blogmas, su klase žaisim slaptuosius draugus, o kur dar dovanos ir asmeniniai tikslai: http://rugiageles.blogspot.lt/2017/12/blogmas-1-advento-kalendorius.html . bet labai smagu įsusukti į tą įvykių gausos sūkurį, ir labai tikiuosi, kad nepervargsiu. tau taip pat linkiu didžiausios sėkmės vykdant savo tikslus!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mums taip pat reikia suorganizuoti kalėdinį renginį mokykloje. Paskutinis dvyliktokų rengiamas renginys ir taip širdį skauda... 💔 jooo, dar reikia kažkaip ir per adventa stebint draugus ir šeimą, dar vienas vinis į galvą 😂 ačiū! Tau taip pat didžiausios sėkmės! 💖

      Panaikinti

Rašyti komentarą